Så tycker våra studerande

”Jag tycker utbildningen är jättebra, man kan utveckla sig bra och jag har fått en bra kunskap som man behöver inom vården för att kunna använda den på istt jobb. Inom den perioden jag har gått har jag haft bra lärare som förutom att de är duktiga har mycket erfarenhet och kunskap. Man vill gärna vara som de, duktiga och fortsätta utvecklas”.
Elev 2014.

—–

”Det är första gången jag får en utbildning…och jag måste säga det har varit toppen! Det har inte varit lätt…men toppen!!! Jag har lärt mig så mycket…är så stolt…och nu kan jag få ett jobb…”
Leyla Mohamed, Diplomerad elev september 2014

—–

”Jag är jättetacksam för all hjälp jag har fått från alla lärare plus ert stora tålamod. Mitt liv är helt meningsfullt nu. Tack vare er har jag ett bra jobb som jag blivit anställd för”
Marilena Stelea, Diplomerad elev september 2014

—–

”Jag trodde inte att jag skulle kunna studera efter alla dessa år, men det flexibla sätt som Consensum lägger upp studierna på passade mig perfekt. Plötsligt kändes det som att jag faktiskt kunde…”
Lisbeth 2012

—–

”Jag har alltid trott att man måste lära sig på ett sätt, och kan man inte det så är det kört. Det visade sig att jag hade fel, det finns många olika sätt att visa sin kunskap. Tack Consensum Vux”
Maria Consensum Vux 2012

—–

”Jag har alltid drömt om att jobba på sjukhuset. Gissa om jag blev glad när jag blev erbjuden arbete där jag gjorde min praktik”
Camilla Consensum Vux 2012

—–

”Jag gick in med förväntningar på skolan som liknade de jag hade på gymnasiet, men redan vid första kontakten blev jag positivt överraskad. Min blivande lärare noterade mitt namn och var genuint intresserad av mig. När jag fick klartecken att börja kom jag till en liten, gemytlig och trygg skola. Det fokuseras på individen och hälsosamma värderingar med individuella studieplaneringar och frekvent återkommande uppföljningssamtal. Hälsofrämjande aktiveter som promenader på skoltid och fika och frukt finns alltid tillgängligt i våra lokaler. Frågar någon mig, så har jag enbart positivt att säga om skolan med dess lokaler, ledning och inte minst, engagerade lärare!”
Irina Fransson, Consensum VuX 2011

—–

Consensum är en mycket trevlig skola med lärare som tar vara på var och ens resurser och förutsättningar för att kunna lära sig på bästa sätt. Jag tycker att det är en mycket intressant och utmanande utbildning som får mig att tänka vidare och på så sätt utvecklas som person.”
Frida Landgren, Consensum VuX 2011