Vi har flera kursstarter

Vi har flera kursstarter

Det är dags att söka utbildning för kursstart den 27 maj. Läs om hur du ansöker. https://consensum-vux.se/ansokan-och-starter/

Vi erbjuder distansutbildning till dig som önskar frihet och flexibilitet i dina studier. Du får alltid en nära kontakt med engagerade lärare men kan själv planera när och var du studerar. Träffar med uppstart och examinationer förläggs nära din hemort för att underlätta för dig.

Efter Vård- och omsorgsutbildning har du kompetens att arbeta som undersköterska, skötare inom psykiatrin eller som stödassistent. Väljer du Barn- och fritidsutbildning får du kompetens att arbeta som barnskötare eller elevassistent.

Vi erbjuder distansutbildning i ett stort antal kommuner i Stockholms län.
SollentunaUpplands VäsbySolnaVallentunaTäbyDanderydVaxholmÖsteråker Norrtälje SundbybergVärmdöSödertäljeSalemBotkyrkaHuddinge

Varmt välkommen att ansöka – hoppas att vi ses!