Ansök

Ansök till Consensums Vuxenutbildning

Du ansöker om en utbildningsplats via vuxenutbildningen i den kommun där du är folkbokförd. Det är alltid din kommun som avgör om du blir beviljad utbildning.

Vuxenutbildningen på Consensum erbjuds på uppdrag av nedanstående kommuner i Stockholms län. När du ska ansöka tar du kontakt med din hemkommun. Följ länkarna nedan för att ansöka.

Kunskapscentum Nordost (Danderyd, Täby, Vallentuna, Vaxholm, Österåker)

Stockholms stad

Solna

Sollentuna

Järfälla

Upplands Väsby

Bor du i någon annan kommun och önskar studera på Consensum VUX ansöker du på någon av ovanstående länkar, sparar och skriver ut ansökan och skickar in den till vuxenutbildningen i din hemkommun.

Studie- och yrkesvägledning

För att få hjälp med vägledning inför dina studier och ansökan tar du kontakt med en studie- och yrkesvägledare i din hemkommun.

Kunskapscentrum nordost (Danderyd, Täby, Vallentuna, Vaxholm, Österåker) 08-555 583 40

Stockholm 08-508 354 00

Solna 08-746 10 00

Sollentuna 08-579 220 01

Järfälla 08-580 285 00

Upplands Väsby 08-590 970 00

Kursstarter

Vi har flera startdatum under året. På respektive skolas sida finns en kalender där du hittar information om när utbildningarna startar och när du behöver ansöka.

Sollentuna

Liljeholmen

Utbildningen är studiemedelsberättigad.

Kontakta oss

Har du frågor kring Consensums utbildningar eller kring din ansökan är du välkommen att ringa eller skriva till oss.

Kontakt

Youtube

Så tycker våra elever

"Jag tycker att vi har den bästa skolan I hela Sverige. Lärarna är väldigt duktiga, de förklarar tills du förstår, vi får låna böcker och vi får frukost varje morgon med frukt. Jag är jättenöjd."
Isatou, Consensum VUX
"Jag har alltid drömt om att jobba på sjukhuset. Gissa om jag blev glad när jag blev erbjuden arbete där jag gjorde min praktik."
Camilla, Consensum VUX
"Jag trodde inte att jag skulle kunna studera efter alla dessa år, men det flexibla sätt som Consensum lägger upp studierna på passade mig perfekt. Plötsligt kändes det som att jag faktiskt kunde …"
Lisbeth, Consensum VUX
Företag & Kommuner

Uppdragsutbildning

Ge din personal utbildning! Vi utbildar din personal inom Vård och omsorg både inom den privata eller kommunala sektorn. Du bestämmer själv hur ni vill lägga upp utbildningen. Våra utbildningar vänder sig till personal som redan arbetar inom vård och omsorg men utan formell utbildning. Deltagarna får betyg inom ramen för Consensums betygsrätt.

Läs mer