Liljeholmen

Liljeholmen, Stockholm

Utbildningar på Consensum VUX i Liljeholmen

CONSENSUM VUX I LILJEHOLMEN | Vård och omsorg samt Barn och fritid

Barn- och fritidsutbildning

Consensum VUX Barn- och fritidsutbildning förbereder dig för ett spännande arbete som exempelvis elevassistent, barnskötare eller personlig assistent. Det råder stor efterfrågan på välutbildad personal inom barn- och fritidsyrken, därför har du goda möjligheter till ett bra jobb.

Barn- och fritidsutbildningen på Consensum VUX i Liljeholmen innehåller en grundläggande del och en del där du väljer den inriktning du önskar.

CONSENSUM VUX I LILJEHOLMEN | Vård och omsorg samt Barn och fritid

Vård- och omsorgsutbildning

En vård- och omsorgsutbildning på Consensum VUX i Liljeholmen ger dig en inspirerande studietid och gör dig attraktiv på arbetsmarknaden. Du kan till exempel arbeta som undersköterska, skötare inom psykiatrisk vård eller inom omsorgen som stödassistent eller personlig assistent.

På Consensum VUX kan du välja mellan två olika VO-utbildningar. Båda är upplagda i två steg där steg ett är ett grundläggande kurspaket och steg två är ett fördjupningspaket.

Nyheter

Välkommen till informationsträff

Torsdagen den 18/1 kl 12-16 hjälper vi dig med ansökningen och bjuder på fika!
Hoppas vi ses.

Psykisk ohälsa hos barn och unga – en konferens för dig som arbetar inom skola

Under en halvdag får vi lyssna på en av landets främsta föreläsare inom trauma, Salah Haghgo. Han berättar på ett gripande sätt av egna erfarenheter. Erfarenheter som ger ökad förståelse när vi möter elever och andra med trauma. Vi får konkreta tips i olika undervisningssituationer, en ökad förståelse hur det är att upplevt och leva med trauma. Detta tillsammans med kunskap om vad som händer i vår hjärna när vi upplever och minns ett trauma. Vi varvar teori med praktiska övningar och möjlighet till frågor och gruppdiskussioner.

6 februari kl. 13.00 – 17.00
Plats: Consensum Trekantsvägen 3, Liljeholmen
Pris: 1250 Kr, i priset ingår fika, frukt.

Här anmäler du dig: info@consensum.se

Fritidsledarutbildning på uppdrag av Stockholms stad

Consensum Liljeholmen utför under ett år en fritidsledarutbildning på uppdrag av Stockholms stad. Detta innebär att 14 deltagare med varierande utbildningsbakgrund som alla är anställda fritidsledare på parklekar inom Hässelby Vällingby stadsdelsnämnd ges möjlighet till kompetensutveckling i syfte att öka den formella kompetensen och skapa en karriärtrappa inom fritidsledaryrket.

Fler nyheter

Kalender

18 Januari

Informationsträff

Vi dig med ansökningen och bjuder på fika!
Läs mer
8 Januari

Kursstart


Läs mer
21 Januari

Sista ansökningsdag

För kursstart 19/3 2018
Läs mer
19 Mars

Kursstart


Läs mer
Kalender

Kontakt

Vi finns i nya, fina lokaler i Liljeholmen, nära både tvärbanan och T-banan vid Liljeholmstorget.


Consensum VUX Liljeholmen
Trekantsvägen 3, plan 3
117 43 Stockholm

vux.liljeholmen@consensum.se
Tel: 08-120 472 68
Telefontid: Måndag-Fredag 9-16

Vår personal
First slide

Vi som jobbar här

Är du nyfiken på lärarna och personalen på skolan? Här får du veta mer om oss, välkommen att skriva ett mail om du har frågor!

Vår personal

Youtube

Så tycker våra elever

"Jag tycker att vi har den bästa skolan I hela Sverige. Lärarna är väldigt duktiga, de förklarar tills du förstår, vi får låna böcker och vi får frukost varje morgon med frukt. Jag är jättenöjd."
Isatou, Consensum VUX
"Jag har alltid drömt om att jobba på sjukhuset. Gissa om jag blev glad när jag blev erbjuden arbete där jag gjorde min praktik."
Camilla, Consensum VUX
"Jag trodde inte att jag skulle kunna studera efter alla dessa år, men det flexibla sätt som Consensum lägger upp studierna på passade mig perfekt. Plötsligt kändes det som att jag faktiskt kunde …"
Lisbeth, Consensum VUX
Företag & Kommuner

Uppdragsutbildning

Ge din personal utbildning! Vi utbildar din personal inom Vård och omsorg både inom den privata eller kommunala sektorn. Du bestämmer själv hur ni vill lägga upp utbildningen. Våra utbildningar vänder sig till personal som redan arbetar inom vård och omsorg men utan formell utbildning. Deltagarna får betyg inom ramen för Consensums betygsrätt.

Läs mer