Liljeholmen

Liljeholmen, Stockholm

Utbildningar på Consensum VUX i Liljeholmen

CONSENSUM VUX I LILJEHOLMEN | Vård och omsorg samt Barn och fritid

Barn- och fritidsutbildning

Consensum VUX Barn- och fritidsutbildning förbereder dig för ett spännande arbete som exempelvis elevassistent, barnskötare eller personlig assistent. Det råder stor efterfrågan på välutbildad personal inom barn- och fritidsyrken, därför har du goda möjligheter till ett bra jobb.

Barn- och fritidsutbildningen på Consensum VUX i Liljeholmen innehåller en grundläggande del och en del där du väljer den inriktning du önskar.

CONSENSUM VUX I LILJEHOLMEN | Vård och omsorg samt Barn och fritid

Vård- och omsorgsutbildning

En vård- och omsorgsutbildning på Consensum VUX i Liljeholmen ger dig en inspirerande studietid och gör dig attraktiv på arbetsmarknaden. Du kan till exempel arbeta som undersköterska, skötare inom psykiatrisk vård eller inom omsorgen som stödassistent eller personlig assistent.

På Consensum VUX kan du välja mellan två olika VO-utbildningar. Båda är upplagda i två steg där steg ett är ett grundläggande kurspaket och steg två är ett fördjupningspaket.

Nyheter

Välkommen till informationsträff

Torsdagen den 18/1 kl 12-16 hjälper vi dig med ansökningen och bjuder på fika!
Hoppas vi ses.

Kompetensutvecklingsdag – En halvdag för dig som jobbar med traumatiserade barn och ungdomar

Antalet traumatiserade barn och ungdomar ökar i samhället. Det  kräver mer av vår förståelse och förmåga att bemöta  posttraumatiskt stressyndrom. Under dagen får du lära dig hur du bäst bemöter traumatiserade barn  och ungdomar och hur PTSD påverkar deras tillit, koncentration och inlärningsprocesser. Du  lär dig förebygga missförstånd, lyssna med rätt förhållningssätt och hjälpa barn och  ungdomar att återuppbygga en sund tillit till sin omgivning och till samhället.

Gästföreläsare Salah Haghgo​ är en av Sveriges främsta talare inom posttraumatiskt stressyndrom och mänskliga rättigheter. Med sin egen historia som verktygslåda tar han med dig på en stark resa genom krig, våld, tortyr och fångenskap i det kurdiska Iran till framgångsrikt entreprenörskap i Sverige.
Läs mer: salahhaghgo.se/index.php/sv/
publicspeakers.se/salah-haghgo/ 

22 mars kl. 13.00 – 17.00
Plats: Consensum Trekantsvägen 3, Liljeholmen
Pris: 1250 Kr, i priset ingår fika, frukt.

Här anmäler du dig: carina.frisk@consensum.se

Fritidsledarutbildning på uppdrag av Stockholms stad

Consensum Liljeholmen utför under ett år en fritidsledarutbildning på uppdrag av Stockholms stad. Detta innebär att 14 deltagare med varierande utbildningsbakgrund som alla är anställda fritidsledare på parklekar inom Hässelby Vällingby stadsdelsnämnd ges möjlighet till kompetensutveckling i syfte att öka den formella kompetensen och skapa en karriärtrappa inom fritidsledaryrket.

Fler nyheter

Kalender

5 Juni

Informationsträff

Vi hjälper dig med ansökningen och bjuder på fika!
Läs mer
12 Juni

Prövning 13.00-16.00


Läs mer
17 Juni

Sista ansökningsdag

För kursstart i augusti 2018
Läs mer
Kalender

Kontakt

Vi finns i nya, fina lokaler i Liljeholmen, nära både tvärbanan och T-banan vid Liljeholmstorget.


Consensum VUX Liljeholmen
Trekantsvägen 3, plan 3
117 43 Stockholm

vux.liljeholmen@consensum.se
Tel: 08-120 472 68
Telefontid: Måndag-Fredag 9-16

Vår personal
First slide

Vi som jobbar här

Är du nyfiken på lärarna och personalen på skolan? Här får du veta mer om oss, välkommen att skriva ett mail om du har frågor!

Vår personal

Youtube

Så tycker våra elever

"Jag tycker att vi har den bästa skolan I hela Sverige. Lärarna är väldigt duktiga, de förklarar tills du förstår, vi får låna böcker och vi får frukost varje morgon med frukt. Jag är jättenöjd."
Isatou, Consensum VUX
"Jag har alltid drömt om att jobba på sjukhuset. Gissa om jag blev glad när jag blev erbjuden arbete där jag gjorde min praktik."
Camilla, Consensum VUX
"Jag trodde inte att jag skulle kunna studera efter alla dessa år, men det flexibla sätt som Consensum lägger upp studierna på passade mig perfekt. Plötsligt kändes det som att jag faktiskt kunde …"
Lisbeth, Consensum VUX
Företag & Kommuner

Uppdragsutbildning

Ge din personal utbildning! Vi utbildar din personal inom Vård och omsorg både inom den privata eller kommunala sektorn. Du bestämmer själv hur ni vill lägga upp utbildningen. Våra utbildningar vänder sig till personal som redan arbetar inom vård och omsorg men utan formell utbildning. Deltagarna får betyg inom ramen för Consensums betygsrätt.

Läs mer