Liljeholmen

Liljeholmen, Stockholm

Utbildningar på Consensum VUX i Liljeholmen

CONSENSUM VUX I LILJEHOLMEN | Vård och omsorg samt Barn och fritid

Barn- och fritidsutbildning

Consensum VUX Barn- och fritidsutbildning förbereder dig för ett spännande arbete som exempelvis elevassistent, barnskötare eller personlig assistent. Det råder stor efterfrågan på välutbildad personal inom barn- och fritidsyrken, därför har du goda möjligheter till ett bra jobb.

Barn- och fritidsutbildningen på Consensum VUX i Liljeholmen innehåller en grundläggande del och en del där du väljer den inriktning du önskar.

CONSENSUM VUX I LILJEHOLMEN | Vård och omsorg samt Barn och fritid

Vård- och omsorgsutbildning

En vård- och omsorgsutbildning på Consensum VUX i Liljeholmen ger dig en inspirerande studietid och gör dig attraktiv på arbetsmarknaden. Du kan till exempel arbeta som undersköterska, skötare inom psykiatrisk vård eller inom omsorgen som stödassistent eller personlig assistent.

På Consensum VUX kan du välja mellan två olika VO-utbildningar. Båda är upplagda i två steg där steg ett är ett grundläggande kurspaket och steg två är ett fördjupningspaket.

Nyheter

Kompetensutvecklingsdag om PTSD – anmäl dig!

En kompetensutvecklingsdag om PTSD (posttraumatiskt stressyndrom) kommer att anordnas på Consensum Liljeholmen i vår. Under dagen föreläser bland annat den uppskattade förläsaren Salah Haghgo.

Dagen riktar sig till personal som arbetar inom vård, skola och omsorg i syfte att öka förståelsen för människor med trauma.
Här anmäler du dig: info@consensum.se. Mer info inom kort.

Läs mer: salahhaghgo.se/index.php/sv/
publicspeakers.se/salah-haghgo/ 

Rekryteringssajt för Undersköterskor

Den 6 november fick skolan besök av företaget Vellby som håller på att starta upp en rekryteringssajt speciellt för yrkesgruppen undersköterskor. Det kommer att bli ett slags Linked In för undersköterskor. Eleverna som går vård- och omsorgsutbildningen fick ta del av hur det hela kommer att fungera.

Internationellt samarbete

Consensum VUX deltog i en dag kring Internationellt samarbete inom området vuxnas lärande. Fokus låg kring andras erfarenheter – vad kan man göra? Hur har andra gjort? Dagen anordnades av Universitet och högskolerådet och inprirerade våra skolor att gå vidare med att i första hand kunna erbjuda Vuxelever inom barn och fritidsutbildningen någon form av utlandspraktik.

Kalender

8 Januari

Kursstart


Läs mer
21 Januari

Sista ansökningsdag

För kursstart 19/3 2018
Läs mer
19 Mars

Kursstart


Läs mer
4 April

Sista ansökningsdag

För kursstart 28/5 2018
Läs mer
Kalender

Kontakt

Vi finns i nya, fina lokaler i Liljeholmen, nära både tvärbanan och T-banan vid Liljeholmstorget.


Consensum VUX Liljeholmen
Trekantsvägen 3, plan 3
117 43 Stockholm

vux.liljeholmen@consensum.se
Tel: 08-120 472 68
Telefontid: Måndag-Fredag 9-16

Vår personal
First slide

Vi som jobbar här

Är du nyfiken på lärarna och personalen på skolan? Här får du veta mer om oss, välkommen att skriva ett mail om du har frågor!

Vår personal

Youtube

Så tycker våra elever

"Jag tycker att vi har den bästa skolan I hela Sverige. Lärarna är väldigt duktiga, de förklarar tills du förstår, vi får låna böcker och vi får frukost varje morgon med frukt. Jag är jättenöjd."
Isatou, Consensum VUX
"Jag har alltid drömt om att jobba på sjukhuset. Gissa om jag blev glad när jag blev erbjuden arbete där jag gjorde min praktik."
Camilla, Consensum VUX
"Jag trodde inte att jag skulle kunna studera efter alla dessa år, men det flexibla sätt som Consensum lägger upp studierna på passade mig perfekt. Plötsligt kändes det som att jag faktiskt kunde …"
Lisbeth, Consensum VUX
Företag & Kommuner

Uppdragsutbildning

Ge din personal utbildning! Vi utbildar din personal inom Vård och omsorg både inom den privata eller kommunala sektorn. Du bestämmer själv hur ni vill lägga upp utbildningen. Våra utbildningar vänder sig till personal som redan arbetar inom vård och omsorg men utan formell utbildning. Deltagarna får betyg inom ramen för Consensums betygsrätt.

Läs mer