Lund

Consensum VUX, Lund

Consensum VUX i Lund

Välkommen till oss!

Consensums avtal med Lunds kommuns vuxenutbildning upphör under 2017, vi tar därför inte emot sökande härifrån. För mer information om vilket utbud Lunds kommun kan erbjuda dig hänvisar vi dig till Lunds vägledningscentrum för mer information. Du som bor i en kommun som angränsar till Lund är varmt välkommen att söka till oss. Detsamma gäller företag som är intresserade av uppdragsutbildning.

Vård- och omsorgsutbildning

En vård- och omsorgsutbildning på Consensum VUX ger dig en inspirerande studietid och gör dig attraktiv på arbetsmarknaden. Du kan till exempel arbeta som undersköterska, skötare inom psykiatrisk vård eller inom omsorgen som stödassistent eller personlig assistent.

Enstaka kurser

För dig som redan har en utbildning inom vård och omsorg eller barn och fritid finns det många möjligheter till vidareutbildning på Consensum VUX. Våra Enstaka kurser ökar din kompetens inom de områden du väljer och du blir ännu mer attraktiv på arbetsmarknaden. Fråga oss gärna om du är osäker på vad du ska välja.

Kontakt

Consensum VUX Lund
Sankt Lars väg byggnad 20
222 70 Lund
vux.lund@consensum.se
Tel: 0774-41 41 50
Telefontid: Måndag-Fredag 9-16

Vår personal

Så tycker våra elever

"Jag tycker att vi har den bästa skolan I hela Sverige. Lärarna är väldigt duktiga, de förklarar tills du förstår, vi får låna böcker och vi får frukost varje morgon med frukt. Jag är jättenöjd."
Isatou, Consensum VUX
"Jag har alltid drömt om att jobba på sjukhuset. Gissa om jag blev glad när jag blev erbjuden arbete där jag gjorde min praktik."
Camilla, Consensum VUX
"Jag trodde inte att jag skulle kunna studera efter alla dessa år, men det flexibla sätt som Consensum lägger upp studierna på passade mig perfekt. Plötsligt kändes det som att jag faktiskt kunde …"
Lisbeth, Consensum VUX

Youtube