Sollentuna

Sollentuna, Stockholm

Utbildningar på Consensum VUX i Sollentuna

CONSENSUM VUX I SOLLENTUNA | Vård och omsorg samt Barn och fritid

Barn- och fritidsutbildning

Barn- och fritidsutbildningen på Consensum VUX i Sollentuna förbereder dig för ett spännande arbete som exempelvis elevassistent, barnskötare eller personlig assistent. Det råder stor efterfrågan på välutbildad personal inom barn- och fritidsyrken, därför har du goda möjligheter till ett bra jobb.

Barn och fritidsutbildningen är upplagd i två steg där steg ett är ett grundläggande kurspaket och steg två är ett fördjupningspaket, det finns två olika att välja mellan.

CONSENSUM VUX I SOLLENTUNA | Vård och omsorg samt Barn och fritid

Vård- och omsorgsutbildning

Vård- och omsorgsutbildningen på Consensum VUX ger dig en inspirerande studietid och gör dig attraktiv på arbetsmarknaden. Du kan till exempel arbeta som undersköterska, skötare inom psykiatrisk vård, inom omsorgen, som stödassistent eller personlig assistent.

På Consensum VUX i Sollentuna väljer du först grundläggande kurspaket och steg två är ett fördjupningspaket, vi har fem stycken olika du kan välja mellan.

Fler utbildningar

För dig som redan har en utbildning inom vård och omsorg eller barn och fritid finns det många möjligheter till vidareutbildning på Consensum VUX. Våra Enstaka kurser ökar din kompetens inom de områden du väljer och du blir ännu mer attraktiv på arbetsmarknaden. Fråga oss gärna om du är osäker på vad du ska välja.

Nyheter

Basutbildning med språkstöd

I augusti startar två basutbildningar med språkstöd – Vård- och omsorg samt Barn- och fritid.

Utbildningen vänder sig till dig som ännu inte är klar med svenska som andraspråk (SVA Grund). Du studerar svenska som andraspråk och slutför dessa kurser samtidigt som du läser två kurser ur det grundläggande kurspaketet inom Vård och omsorg eller Barn och fritid. Redan nu påbörjar du din yrkesutbildning!

Läs mer

Glöm inte söka. Vi hjälper dig!

5/6 kl 13-16 hjälper vi dig med ansökningen och bjuder på fika!

För att starta din utbildning i augusti måste du söka innan 10/6.
Hoppas vi ses.

 

Välkommen till informationsträff

Torsdagen den 18/1 kl 12-16 hjälper vi dig med ansökningen och bjuder på fika!
Hoppas vi ses.

Fler nyheter

Kalender

5 Juni

Informationsträff

Vi hjälper dig med ansökningen och bjuder på fika! Kl 13-16.
Läs mer
10 Juni

Sista ansökningsdag


Läs mer
6 Augusti

Kursstart


Läs mer
Kalender

Kontakt

Consenum VUX skola finns i charmiga lokaler i Sollentuna centrum.


Consensum VUX Sollentuna
Aniaraplatsen 2, 2 tr
191 47 Sollentuna

vux.sollentuna@consensum.se
Tel: 08-120 230 42
Telefontid: Måndag-Fredag 9-16

Vår personal
Vi jobbar här Sollentuna

Vi som jobbar här

Är du nyfiken på lärarna och personalen på skolan? Här får du veta mer om oss, välkommen att skriva ett mail om du har frågor!

Vår personal

Youtube

Så tycker våra elever

"Jag tycker att vi har den bästa skolan I hela Sverige. Lärarna är väldigt duktiga, de förklarar tills du förstår, vi får låna böcker och vi får frukost varje morgon med frukt. Jag är jättenöjd."
Isatou, Consensum VUX
"Jag har alltid drömt om att jobba på sjukhuset. Gissa om jag blev glad när jag blev erbjuden arbete där jag gjorde min praktik."
Camilla, Consensum VUX
"Jag trodde inte att jag skulle kunna studera efter alla dessa år, men det flexibla sätt som Consensum lägger upp studierna på passade mig perfekt. Plötsligt kändes det som att jag faktiskt kunde …"
Lisbeth, Consensum VUX
Företag & Kommuner

Uppdragsutbildning

Ge din personal utbildning! Vi utbildar din personal inom Vård och omsorg både inom den privata eller kommunala sektorn. Du bestämmer själv hur ni vill lägga upp utbildningen. Våra utbildningar vänder sig till personal som redan arbetar inom vård och omsorg men utan formell utbildning. Deltagarna får betyg inom ramen för Consensums betygsrätt.

Läs mer