Enstaka kurser

Sollentuna, Stockholm

Enstaka kurser på Consensum VUX i Stockholm – Sollentuna

Consensum VUX i Stockholm erbjuder Enstaka kurser för dig som redan har en grundutbildning via Consensum eller annan skola. Här kan du fördjupa och bredda dina kunskaper samt öka din kompetens och därmed dina valmöjligheter på arbetsmarknaden. Vi vägleder dig gärna i dina val.

Kostnad och studiemedel:

Samtliga Consensum VUX enstaka kurser är kostnadsfria. Kurslitteratur lånas ut till dig som läser klassrumsförlagd grundutbildning. Kurserna är studiemedelsberättigade, läs mer om hur du söker studiemedel här.

Kursstarter 2018:

Nya enstaka kurser påbörjas en gång per månad. Alla dessa kurser går i klassrum och på distans, med introduktion, handledning och slutprov på skolan.

Har du frågor?

Skriv till oss!

Youtube

Så tycker våra elever

"Jag tycker att vi har den bästa skolan I hela Sverige. Lärarna är väldigt duktiga, de förklarar tills du förstår, vi får låna böcker och vi får frukost varje morgon med frukt. Jag är jättenöjd."
Isatou, Consensum VUX
"Jag har alltid drömt om att jobba på sjukhuset. Gissa om jag blev glad när jag blev erbjuden arbete där jag gjorde min praktik."
Camilla, Consensum VUX
"Jag trodde inte att jag skulle kunna studera efter alla dessa år, men det flexibla sätt som Consensum lägger upp studierna på passade mig perfekt. Plötsligt kändes det som att jag faktiskt kunde …"
Lisbeth, Consensum VUX
Företag & Kommuner

Uppdragsutbildning

Ge din personal utbildning! Vi utbildar din personal inom Vård och omsorg både inom den privata eller kommunala sektorn. Du bestämmer själv hur ni vill lägga upp utbildningen. Våra utbildningar vänder sig till personal som redan arbetar inom vård och omsorg men utan formell utbildning. Deltagarna får betyg inom ramen för Consensums betygsrätt.

Läs mer