CSN

Så här ansöker du om CSN studiemedel

Samtliga utbildningar och kurser på Consensum VUX är studiemedelsberättigade. Det innebär att du kan söka studiemedel från CSN via en tjänst som heter Ansök om studiemedel. Tänk på att du helst behöver ett mobilt bank-id eller någon annan e-legitimation när du ansöker. Om du inte har det kan du identifiera dig med hjälp av en personlig kod. Sedan kan du skriva ut din ansökan på papper och posta.

När ska du ansöka?

Studiemedel kan du ansöka om när som helst under året, men bara för 4 veckor bakåt i tiden, och även om du inte vet om du har blivit antagen ännu. Omfattar utbildningen flera terminer är det bra om du söker för ett helt läsår i taget.

Poäng och studietid

Studiemedlet är beroende av de poäng och den studietid som din utbildning omfattar. Kontrollera detta noga innan du ansöker.

Läs mer här

Youtube

Så tycker våra elever

"Jag tycker att vi har den bästa skolan I hela Sverige. Lärarna är väldigt duktiga, de förklarar tills du förstår, vi får låna böcker och vi får frukost varje morgon med frukt. Jag är jättenöjd."
Isatou, Consensum VUX
"Jag har alltid drömt om att jobba på sjukhuset. Gissa om jag blev glad när jag blev erbjuden arbete där jag gjorde min praktik."
Camilla, Consensum VUX
"Jag trodde inte att jag skulle kunna studera efter alla dessa år, men det flexibla sätt som Consensum lägger upp studierna på passade mig perfekt. Plötsligt kändes det som att jag faktiskt kunde …"
Lisbeth, Consensum VUX
Företag & Kommuner

Uppdragsutbildning

Ge din personal utbildning! Vi utbildar din personal inom Vård och omsorg både inom den privata eller kommunala sektorn. Du bestämmer själv hur ni vill lägga upp utbildningen. Våra utbildningar vänder sig till personal som redan arbetar inom vård och omsorg men utan formell utbildning. Deltagarna får betyg inom ramen för Consensums betygsrätt.

Läs mer