Utbildningar

Se fram emot en inspirerande studietid!

Consensum vuxenutbildning i Stockholm erbjuder spännande utbildningar för dig som vill arbeta med människor, inom yrken där det råder stor efterfrågan på personal.

Vård- och omsorgsutbildning

Consensum VUX Vård- och omsorgsutbildning i Stockholm är en kvalificerad vuxenutbildning som motsvarar gymnasieskolans program. Utbildningen är upplagd i två steg där steg ett är ett grundläggande kurspaket och steg två är ett fördjupningspaket. Efter avslutad utbildning kan du till exempel arbeta som undersköterska, skötare inom psykiatrisk vård eller inom omsorgen som stödassistent eller personlig assistent.

Consensum VUX Vårdbiträdesutbildning i kombination med SFI är till för dig som vill studera vårdutbildning i kombination med SFI. Under utbildningen kommer du vara ute på en arbetsplats och göra praktik under praktikperioder. En dag i veckan läser du teori på skolan.

Barn- och Fritidsutbildning

Consensum VUX Barn- och fritidsutbildning är en vuxenutbildning som på ett proffsigt sätt förbereder dig för ett arbete med barn och ungdomar inom skola och fritid. Utbildningen motsvarar gymnasieskolans program. Efter den grundläggande utbildningen har du möjlighet att välja den inriktning som passar dig. Efter avslutad utbildning kan du jobba som elevassistent, barnskötare eller personlig assistent.

Enstaka kurser

Consensum VUX i Stockholm erbjuder Enstaka kurser för dig som redan har en grundutbildning via Consensum eller annan skola. Här kan du fördjupa och bredda dina kunskaper samt öka din kompetens och därmed dina valmöjligheter på arbetsmarknaden. Vi vägleder dig gärna i dina val.

Var vill du studera? Läs om vilka utbildningar som finns på din skola.

Youtube

Så tycker våra elever

"Jag tycker att vi har den bästa skolan I hela Sverige. Lärarna är väldigt duktiga, de förklarar tills du förstår, vi får låna böcker och vi får frukost varje morgon med frukt. Jag är jättenöjd."
Isatou, Consensum VUX
"Jag har alltid drömt om att jobba på sjukhuset. Gissa om jag blev glad när jag blev erbjuden arbete där jag gjorde min praktik."
Camilla, Consensum VUX
"Jag trodde inte att jag skulle kunna studera efter alla dessa år, men det flexibla sätt som Consensum lägger upp studierna på passade mig perfekt. Plötsligt kändes det som att jag faktiskt kunde …"
Lisbeth, Consensum VUX

Facebook

1 månad sedan

Consensum VUX Stockholm

🎅🏻 God jul önskar consensum Sollentuna Vux! Här är bilder från avslutningen för barn- och fritidsklassen med mycket god mat från julknytis och sedan en massa musik och dans med elever och lärare! 🎄🕺🏽💃🏽 ... Se merSe mindre

🎅🏻 God jul önskar consensum Sollentuna Vux! Här är bilder från avslutningen för barn- och fritidsklassen med mycket god mat från julknytis och sedan en massa musik och dans med elever och lärare! 🎄🕺🏽💃🏽

1 månad sedan

Consensum VUX Stockholm

Glad första advent! Nu har julstämningen hittat till Consensum Sollentuna Vux. Här har vi även fått med två glada BF- elever! ... Se merSe mindre

Företag & Kommuner

Uppdragsutbildning

Ge din personal utbildning! Vi utbildar din personal inom Vård och omsorg både inom den privata eller kommunala sektorn. Du bestämmer själv hur ni vill lägga upp utbildningen. Våra utbildningar vänder sig till personal som redan arbetar inom vård och omsorg men utan formell utbildning. Deltagarna får betyg inom ramen för Consensums betygsrätt.

Läs mer