Nyheter Sollentuna

Sollentuna, Stockholm

Nyheter

God Jul & Gott Nytt År!

Önskar Consensum Sollentuna Vux! Här är bilder från avslutningen för barn- och fritidsklassen med mycket god mat från julknytis och..

Läs mer

Glad första advent!

Nu har julstämningen hittat till Consensum Sollentuna Vux. Här har vi även fått med två glada BF- elever!  

Läs mer

Luciafirande

Luciafirande på skolan. Tack Consensums gymnasieelever som sjöng så fint för oss.

Läs mer

Internationellt samarbete

Consensum VUX deltog i en dag kring Internationellt samarbete inom området vuxnas lärande. Fokus låg kring andras erfarenheter – vad..

Läs mer

Kontakt

Consenum VUX skola finns i charmiga lokaler i Sollentuna centrum.


Consensum VUX Sollentuna
Aniaraplatsen 2, 2 tr
191 47 Sollentuna

vux.sollentuna@consensum.se
Tel: 076-213 24 71
Telefontid: Måndag-Fredag 9-16

Vår personal
Vi jobbar här Sollentuna

Vi som jobbar här

Är du nyfiken på lärarna och personalen på skolan? Här får du veta mer om oss, välkommen att skriva ett mail om du har frågor!

Vår personal

Youtube

Så tycker våra elever

"Jag tycker att vi har den bästa skolan I hela Sverige. Lärarna är väldigt duktiga, de förklarar tills du förstår, vi får låna böcker och vi får frukost varje morgon med frukt. Jag är jättenöjd."
Isatou, Consensum VUX
"Jag har alltid drömt om att jobba på sjukhuset. Gissa om jag blev glad när jag blev erbjuden arbete där jag gjorde min praktik."
Camilla, Consensum VUX
"Jag trodde inte att jag skulle kunna studera efter alla dessa år, men det flexibla sätt som Consensum lägger upp studierna på passade mig perfekt. Plötsligt kändes det som att jag faktiskt kunde …"
Lisbeth, Consensum VUX
Företag & Kommuner

Uppdragsutbildning

Ge din personal utbildning! Vi utbildar din personal inom Vård och omsorg både inom den privata eller kommunala sektorn. Du bestämmer själv hur ni vill lägga upp utbildningen. Våra utbildningar vänder sig till personal som redan arbetar inom vård och omsorg men utan formell utbildning. Deltagarna får betyg inom ramen för Consensums betygsrätt.

Läs mer